ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MFS ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ προηγμένης τεχνολογίας στη διάθεση προπονητών και αθλητών. Σε μια εποχή που οι αθλητές έχουν πρόσβαση σε προηγμένες τεχνικές προπόνησης και προετοιμασίας, ο τομέας του αθλητισμού εισέρχεται σε μια νέα περίοδο. Σήμερα, δεν αρκεί σε κάποιον αθλητή να βελτιώνει τις φυσικές του ικανότητες. Για να υπερνικήσει τον ανταγωνισμό ο σύγχρονος αθλητής πρέπει να προπονείται και να προετοιμάζεται έξυπνα και να εκμεταλλεύεται καινοτόμες τεχνικές. Η διαθέσιμη τεχνολογία, στηριζόμενη σε βαθιά έρευνα, ωθεί την προπονητική και την αποφυγή τραυματισμών σε άλλα επίπεδα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MFS

Πάθος και Δημιουργικότητα

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τεχνολογία με μοναδικά χαρακτηριστικά ξεπερνούν τις πιο υψηλές απαιτήσεις των αθλουμένων σας

Πίσω από κάθε λεπτομέρεια του συστήματος υπάρχει μια προπονητική ανάγκη. Η πρωτοποριακή τεχνολογία που συνδυάζει την ευφυΐα και την απλότητα στη χρήση είναι τώρα στη διάθεσή σας!

Τα Αντανακλαστικά Καθορίζουν τον Νικητή

Η τεχνολογία MFS με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που διαθέτει απογειώνει τις επιδόσεις των αθλητών σας. Οι οπτικές και οι ακουστικές διεγέρσεις σχεδιάστηκαν για να βελτιώσουν τα αντανακλαστικά αποτελούν την πιο εξελιγμένη επιστημονική μορφή άσκησης σήμερα.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ αγώνες

Λατρεύουμε τους αγώνες και τις νίκες

Δώστε σε όλους τους αθλητές σας την ευκαιρία να διαγωνιστούν και να νικήσουν. Όλα τα επίπεδα, όλες οι ηλικίες και όλες οι κατηγορίες κιλών τώρα μπορούν στο ίδιο σύστημα ταυτόχρονα. Συναγωνιζόμενοι οι αθλητές μέσα στην ομάδα τους εμπνέονται να προσπαθήσουν περισσότερο.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ατομικές προπονήσεις

Ατομικές Προπονήσεις

Κάθε σταθμός μπορεί να λειτουργεί και αυτόνομα. Απλά επιλέξτε για κάθε αθλητή τον τύπο προπόνησης που επιθυμείτε από την αντίστοιχη μονάδα χειρισμού. Χάρη σε πρακτικές λειτουργίες όπως τα πλαινα μπουτόν ,μπορείτε να επιλέξετε έτοιμα για εσάς (by default) προγράμματα ή να αποθηκεύσετε δικές σας επιλογές προγραμμάτων.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ kids mfs

ΟΙ Μικροί Αθλητές δεν μπορούν να περιμένουν άλλο

Η ομάδα σχεδιασμού της εταιρείας MFS δημιούργησε για τους μικρούς αθλητές τα GAMES.Αφήστε την τεχνολογία να τους συναρπάσει μέσω της παιγνιώδους άσκησης ενώ τα παιδιά προπονούνται σε ταχύτητα, δύναμη και συγκέντρωση.M

mfs personal training

ΤΟ Personal training γίνεται πιο ενδιαφέρον από ποτέ

Μοναδικά χαρακτηριστικά και στο personal training το οποίο αποτελεί για αρκετούς αθλητές πρώτη επιλογή, παρά την οικονομική κρίση. Δώσε πρώτος στον αθλούμενο με την εμπειρία της ηλεκτρονικής προπόνησης και της προβολής του στα media.