ΕΤΑΙΡΕΙΑ MYSTRIKE 2020

MFS TRAINING ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

Στην εταιρεία MyStrike κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε την εξετάζουμε σαν νέα και μοναδική.

Μαζί με προπονητές συλλόγων και ιδιοκτήτες γυμναστηρίων σχεδιάζουμε εξατομικευμένες προτάσεις, προσαρμοσμένες απόλυτα στα λειτουργικά και οικονομικά τους δεδομένα.
Η εμπειρία μας στον τομέα της ηλεκτρονικής και της προπονητικής και η συνεχής ενημέρωση των στελεχών μας στις νέες παγκόσμιες τάσεις, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας, καινοτόμα προϊόντα. Αυτά καλύπτουν ευέλικτα και αξιόπιστα, όλο το φάσμα προπόνησης αλλά και αξιολόγησης αθλητών προσφέροντας χειροπιαστά πλεονεκτήματα στους αθλητές.

εταιρεία MyStrike

Πάθος και Δημιουργικότητα

Πάθος σημαίνει να προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο, όχι επειδή πρέπει άλλα επειδή θέλουμε. 

Με ομαδικό πνεύμα, θετική ενέργεια και αισιοδοξία, θέτουμε καθημερινά υψηλούς στόχους, για τον εαυτό μας και την εταιρεία μας.

Με δημιουργική διάθεση, όραμα και όρεξη βρίσκουμε τρόπους να τους επιτύχουμε.
Για τον αθλητή, το πάθος και η δημιουργικότητά μας μεταφράζεται στις αμέτρητες δυνατότητες και επιλογές που του παρέχουμε, όπως είναι η ανακάλυψη νέων εμπειριών σε πολλούς διαφορετικούς τομείς της προπόνησης, καθώς και η άμεση ενημέρωσή του για ό,τι πιο καινούριο και ξεχωριστό, πάντα με αμείωτη όρεξη και χαμόγελο.

Έτσι, κάθε προπόνηση είναι μία ευχάριστη έκπληξη.

εταιρεία MyStrike mfs

Το Όραμά μας

Το όραμά μας είναι να παρέχουμε στον αθλητή μία σειρά νέων και μοναδικών εμπειριών . Του δίνουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσει ο ίδιος τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες και τις νέες υπηρεσίες στον αθλητισμό , να εξελιχθεί περνώντας πιο  δημιουργικά τον προπονητικό χρόνο του. 

Δεν αντιγράφουμε είμαστε καινοτόμοι!

Στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ MYSTRIKE Καινοτομούμε χάρη στη δέσμευσή μας για αυτοβελτίωση, στη διαρκή ενημέρωσή μας. Έτσι  με αυτοπεποίθηση πάθος και δυναμισμό , αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για μικρές καθημερινές «νίκες» στον τομέα αρμοδιότητάς μας.  Κάθε μικρή νίκη είναι μέρος μιας μεγαλύτερης που μας πάει πιο μπροστά. Είμαστε ουσιαστικά εταιρεία τεχνογνωσίας με βιομηχανικό προφίλ που αναπτύσσει τεχνολογία και καταλήγει στην κατασκευή ψηφιακών μηχανημάτων για τον αθλητισμό .  Στην  εποχή που οι αθλητές έχουν πρόσβαση σε προηγμένες τεχνικές προπόνησης , ο τομέας του αθλητισμού εισέρχεται σε μια νέα περίοδο. Σήμερα, δεν αρκεί σε κάποιον αθλητή να βελτιώνει τις φυσικές του ικανότητες. Για να υπερνικήσει τον ανταγωνισμό ο σύγχρονος αθλητής πρέπει να προπονείται και να προετοιμάζεται έξυπνα και να εκμεταλλεύεται καινοτόμες τεχνικές.
Η διαθέσιμη τεχνολογία, στηριζόμενη σε βαθιά έρευνα, ωθεί την προπονητική και την αποφυγή τραυματισμών σε άλλα επίπεδα.